Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pixton Web2.0 Aracı Kullanımı | Online Çizgi Roman ve Karikatür Oluşturma


Web2 serimizin yeni uygulaması Pixton.Bu uygulama sayesinde harika çizgi karakterler ve çizgi romanlar oluşturmak ister misiniz? Tekrardan merhaba değerli arkadaşlarım. Bugün yine sizlere harika bir web aracı olan çizgi karakter ve çizgi roman oluşturma programı pixton uygulamasından bahsedeceğim.

Online Çizgi Roman ve Karikatür Oluşturma

 


Her yeni gelişen bir projede ortaya çıkacak ürünler için yeni fikirler yeni uygulamalar sahneye çıkmaya devam ediyor. Bu uygulama sayesinde projelerinize renk katacak ve ortaya öğrencilerini ile oluşturacağınız çizgi filmler ve çizgi romanlar çıkaracaksınız. Öğrenciler için Eğitimciler için ve Profesyoneller için özel olarak üyelik girişine sahip olan uygulama size ücretsiz bir şekilde olanak veriyor.  kendi oluşturduğunuz sınıflarda her bir öğrenci için kullanıcı adı oluşturuyorsunuz ve bunları öğrencilere veriyorsunuz onlar da kendi kullanıcı adları ile sisteme giriş yapıp kendi Çizgi karakterlerini oluşturuyorlar.

Kendi karakterleri oluşturan her öğrenci otomatik olarak öğretmenin oluşturmuş olduğu sınıfa karakter olarak çıkıyor. Ardından her öğrenci kendi karakteri ile bir çizgi roman oluşturabilir ve bunu arkadaşlarıyla sizlerle paylaşabilir.  yine yönetici modunda olan öğretmen arkadaşlarım da tüm öğrenci karakterlerin ile beraber bir çizgi hikaye oluşturabiliyor ve bu hikayeleri animasyon şeklinde yazı görsel efektlerle birlikte dışarıya aktarabilir.

 

Ben de sizler için ve değerli öğrencilerimiz için bu adımları anlattığım bir video hazırladım ve YouTube kanalında bunu paylaştım. Paylaştığım videoyu sonuna kadar izlerseniz çok rahat bir şekilde pixton uygulaması ile çizgi karakter ve çizgi roman oluşturabileceksiniz. Yine herhangi bir sorunuz olursa bana YouTube yorumlar kısmından yazdığınız anda size dönüş yapacağım.  Pixton uygulaması çok renkli şablonlara ve içeriklere sahip, eminim sizlerde uygulamanın içine girdiğinizde kendinizi  kurtaramayacaksınız. 

 

Pixton Web2.0 Aracı Kullanımı

Sitemizde daha önce bahsettiğim  web2 araçlarına da ulaşabilirsiniz.  sizler için ve öğrenciler için Web2.0 araçlarının kullanımının kullanımına dair basit videolar çektim ve YouTube kanalıma yükledim

 

İşte ilginizi çekebilecek bazı Etwinning web2 araçları;

 

  •  online afiş  ve logo hazırlama uygulaması : Canva

 

 

  •  online quiz ve bilgi yarışması hazırlama : Kahoot!

 

 

  •  online Avatar oluşturma : Bitmoji

 

 

 Yine benden videosunu çekmemi İstediğiniz bir web 2 aracı olursa yoruma yazabilirsiniz şimdi pixton uygulamasının basit anlatımı izlemek için aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz.

 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Yapacağınız tüm yorumlar benim için çok değerlidir. Lütfen istekleriniz ve güzel mesajlarınızı benden esirgemeyin...