Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

İngilizce 7.Sınıf Jeopardy Oyunları Tüm Üniteler | Öğretmen Çocuk

Yazımda Tüm üniteler İngilizce 7.Sınıf Jeopardy oyunları vardır. 7.Sınıf 1.Ünite, 2,3,4,5,6,7,8,9 ve 10.Ünite jeopardy oyunlarını indirebilirsiniz.İngilizceyi sevdirmek adına her zaman elinden geleni ardına koymayan değerli öğretmenlerimizin işlerini biraz da kolaylaştırmak adına Jeopardy oyunlarını hazırlamaya devam ediyorum. Bugünkü yazımda 7.Sınıf Ünite Ünite Jeopardy Oyunları İndirmek için bahsediyorum.


7.Sınıf Jeopardy Oyunları


Seneye sınav maratonuna ortak olacak 7.Sınıflarımız için de şimdiden motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. İlgi arttıkça başarının da artacağına inanıyorum. Çok zaman kaybetmeden gerekli açıklamaları yapayım ve sayfanın altında 7.Sınıf 1-2-3.Ünite Jeopardy indirme linklerini bırakayım. Devamı zaten gelecek sizler sık sık sayfamı kontrol etmeyi unutmayın.

 

Jeopardy gruplar halinde sınıf içinde etkileşimi artırmak için öğrencilerinizle oynayabileceğiniz eğlenceli ve pratik bir oyun. Çocuklarımın kelime başarılarında Jeopardy oyunun çok fazla yeri var. Eğer 8.Sınıf sınav öğrencileriniz var ise sınavlara hazırlanırken en çok ihtiyaç duyduğumuz motivasyonu öğrencilerinize vermek isterseniz sizi 8.Sınıf Jeopardy sayfasına davet ediyorum.


8.Sınıf Jeopardy Oyunları

 

 Özellikle her yazımda paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü çoğu öğretmen arkadaşımdan bu konu üzerine oldukça fazla mesaj alıyorum. Öğretmen arkadaşlarımız bir türlü Jeopardy oyununu açamadığını dile getiriyor. Çözüm oldukça basit aslında;




Tek yapmanız gereken .Rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkarmak ve oyunu böyle açmak. Daha ayrıntılı anlatım için öncelikle bu yazımı okumanızı tavsiye ediyorum ve hemen ardından alttaki videoyu izleyelim. Ben daha ne yapayım.


.Rar ve .Zip Dosyalarını Açma

 

Jeopardy Nasıl Oynanır ve Nasıl İndirilir? 

Bunu uzun uzun yazmaktan ziyade daha basit şekilde görmek için tek yapmanız gereken aşağıdaki videoyu izlemek.

Videoda bir kaç önemli noktadan bahsettim ayrıca bazı öğretmen arkadaşlarım Jeopardy oyununu nasıl  oynandığını ve nereden indirildiğini bilemiyor. O nedenle sizler için bir video hazırladım mutlaka izleyiniz.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

 
Eğer öğretmen arkadaşlarımızdan veya sitemizi ziyaret edenlerden , başkalarının da yaptığınız eğitici materyaller var ise sizlerde “iletişim” kısmından bizlere iletebilirsiniz. Bizlerde sitemizden sizlerin adıyla paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Sevgili öğretmen arkadaşlarım! Sizlerden ufak bir isteğimiz olarak yukarıdaki videoyu izlemeniz. Çünkü bazı öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz Jeopardy oyununu bilgisayarlarına indirkten sonra bir kaç hata ile karşılaştıklarını söylüyorlar. Videoda tek bir hata almadan nasıl jeopardy oyunu indirilir ve nasıl açılır konusunu paylaştım.



 

7.Sınıf Ünite Ünite Jeopardy Oyunları İndir

 


 Not: İstediğiniz bağlantının üstüne tıklayınız.


7.SINIF 1.ÜNİTE JEOPARDY OYUNU İNDİR





Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Merhabalar. Jeopardy oyununda kendi kelimelerimizle oyunu nasıl hazırlayabiliriz? Daha fazla kelime ekleyebiliyormuyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendiniz hazırlayabilirsiniz ama daha fazla kelime ekleme şansınız yok maalesef :( .. nasıl yapıldğını izlemek için tıklayınız lütfen : https://youtu.be/AZVRJ_dsL2A

      Sil

Yapacağınız tüm yorumlar benim için çok değerlidir. Lütfen istekleriniz ve güzel mesajlarınızı benden esirgemeyin...