Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

İngilizce 5.Sınıf, 6.Sınıf, 7.Sınıf, 8.Sınıf WordWall Oyunları | Tüm Üniteler WordWall Oyunları

 

İngilizce 5.Sınıf, 6.Sınıf, 7.Sınıf, 8.Sınıf WordWall Oyunları


Ortaokul tüm sınıflar  için İngilizce Wordwall  oyunlarını arıyorsanız  doğru adrestesiniz.  Bu  sayfada İngilizce 5.sınıf , 6.sınıf, 7.sınıf ve 8.sınıf  tüm üniteler İngilizce Wordwall oyunlarını bulacaksınız.


Şu anda ülkemizde İngilizce derslerini daha verimli ve daha eğlenceli hale getirmek için birçok İngilizce öğretmenimiz elinden geleni yapıyor.  İngilizce akıllı tahta sunumları olsun,  İngilizce worksheetler olsun,  ingilizce jeopardy oyunları İngilizce Wordwall oyunları gibi birçok etkinlik ve uygulama ile  sosyal medya üzerinden öğretmenlere ve öğrencilere imkan sağlanıyor. İngilizce akıllı tahta sunumları demişken Ezel ballı öğretmenimiz sayesinde artık akıllı tahta sunumlarını indirmeye gerek kalmadan kullanabiliyoruz ve derslerde paylaşa biliyoruz.  

Bunun için size hemen şöyle alalım, bu yazımızı yan sekmede açıp daha sonra inceleyebilirsiniz.  " İngilizce Akıllı Tahta Sunumları "



İlkokul İngilizce Tüm Sınıflar Wordwall Oyunları



Web sitemde yer alan İngilizce word Wall oyunlarını paylaşmaya Öncelikle ilkokul 2. sınıf ilkokul 3. sınıf ilkokul 4 sınıf İngilizce dersleri için başladım.  aylaşımlar başladıktan sonra çok fazla talep ilgi arttı ve benden ortaokul İngilizce dersleri içinde Wordwall  oyunlarını paylaşmamı istedi arkadaşlarım.  O nedenle ortaokul İngilizce Wordwall  oyunlarını paylaşmaya karar verdim.


Eğer ilkokul İngilizce Wordwall l oyunlarını da oynamak isterseniz aşağıdaki resme tıklayınız.


Tüm Sınıflar İngilizce Jeopardy Oyunları

 

Biliyorsunuz sitemi ilk oluşturmaya başladığımda ben sadece jeopardy oyunları hazırlıyordum. Jeopardy oyunlarını hem ilkokul sınıfları için hem de ortaokul sınıfları için paylaşmaya başladım.  Özellikle İngilizce derslerinin sonlarında ya da ünitenin sonunda kelime tekrarı veya öğrenilmiş kelimelerin kalıcı hale getirilmesi için jeopardy oyunları birebir. Ben de lkokul tüm sınıflar ve ortaokul tüm sınıflar için İngilizce jeopardy siteye yükledim.  Eğer Sizlerde İngilizce derslerinizde jeopardy oynamak isterseniz aşağıdaki resimlerden seçebilirsiniz.

 

İlkokul İngilizce Jeopardy Oyunları

Gitmek İçin Resime Tklayınız

 

 

Ortaokul İngilizce Jeopardy Oyunları

 Gitmek İçin Resime Tklayınız



 

 

Ortaokul İngilizce Wordwall Oyunları



Ve geldik beklenen kısma, Tek yapmanız gereken hangi sınıfı oynamak isterseniz üstüne tıklamanız yeterli olacaktır.  ardından ünite seçerek oyunların keyfini çıkartabilirsiniz.  yine bir sorunuz olursa yorum olarak yazabilirsiniz anında cevap vereceğim.  Hepinize iyi eğlenceler.

















Daha eğlenceli İçerikler İçin İnstagram Sayfamı Takip Edebilirsin





Yorum Gönder

0 Yorumlar