Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

İngilizce Akıllı Tahta Sunumları | İndirmeden Kullanma

İngilizceyi hep renkli ders olarak görmüşümdür. Aslında hala da öyledir. Peki böyle olmasını sağlayan dersler mi yoksa o derse giren öğretmen mi? Bunu iki türlü düşünebiliriz. Birincisi derse giren öğretmen, ikincisi dersi rengarenk yapan ingilizce akıllı tahta sunumları. Tabi bu benim fikrim :). Ancak şundan da eminim  binlerce ingilizce öğretmeni de benimle aynı fikirde.

Ezel ballı akıllı tahta sunumlarını indirmeden kullanma devri başladı. Alttaki yazımdan ulaşabilirsiniz.

 

İngilizce Akıllı Tahta Sunumları


Hala Jeopardy ve Wordwall Oyunlarını Oynamadınız mı?

Arkadaşlar, çocuklarımız için çok çalışıyorsunuz farkındayız. Peki bu emekleri biraz da eğlenceye çevirmek ister misiniz?




Tüm sınıflar için hazırlamış olduğum Jeopardy oyunları sizleri bekliyor. Türkiye bulunan ingilizce öğretmenlerinin yarısından çoğu derslerin sonlarında ve aralarında kelime tekrarını kalıcı ve eğlenceli hale getirmek için öğretmen çocuk jeopardy oyunlarını kullanıyor. Tüm sınfılar ve üniteler için jeopardy oyunlarını indirmek isterseniz, dilediğinize tıklayabilirsiniz.








Wordwall Oyunları Oynamayan Kaldı Mı?

Ee, tamam derslerde her konuyu öğrettik. Peki bu konular kalıcı hale gelecek mi? İşte tam bu noktada hangi ünite içinde hangi ingilizce konuyu işlediyseniz tüm sınıflara özel ingilizce wordwall oyunları sizleri bekliyor.









Teknoloji her saniye çağ atladıkça, öğrencilerin ilgileri de o derece farklılaşıyor. Bu durumda asıl önemli kısım, ingilizce öğrencilerinin ortak bir ilgi alanını oluşturmak. Bunun için özellikle teknoloji bağlantılı ders içi materyaller kullanmak bir nevi zorunlu hale geldi. Elbette bu materyallerin oluşumu ve gelişimi için Ezel Ballı, Cengiz Çakır, Demet hoca gibi öğretmenlere ihtiyaç var. Şükürler olsun ki bizler böyle öğretmenlerimizin olduğu bir döneme denk geldik ve biz ingilizce öğretmenlerine sundukları ingilizce akıllı tahta sunumları ve daha birçok kaynak sayesinde ingilizce dersleri normalin üzerinde çok ama çok eğlenceli geçiyor.


İngilizce Akıllı Tahta Sunumlarını İndirme


Şimdi sabırsızlıkla sizler de merak ediyorsunuz. O kadar övdük tabi. Ama şu da bir gerçek ki Ezel Ballı, Cengiz Çakır ve Demet hocam övülmeyi çok ama çok hakeden öğretmenlerimiz. Bu yazımda daha bir çok ingilizce öğretmeni arkadaşlarımdan bahsetmek isterim ancak yazımız ingilizce akıllı tahta sunumları ile ilgili. Bu arada akıllı tahta sunumlarına güncelleme geldi arkadaşlarım. Büyük bir ezel ballı hayranı olarak hocama çok saygılar sunuyorum ve güzel haberi sizlere vermek istiyorum.

İngilizce akıllı tahta sunumlarını artık indirmeden tarayıcı üzerinden açabiliyorsunuz. Fellowsfun, ezel ballı ve cengiz çakır işbirliği içerisinde ingilizce öğretmenlerinin yükünü tamamen ortadan kaldıracak bir hareeket. Her birine ayrı ayrı teşekkürler.


 
Ezel ballı İngilizce akıllı tahta sunumları bu yıl için ücretli ve ücretsiz kullanma özelliğine sahip.

Ücretsiz kullanmak için ingilizce sunumlar sitesinden buraya tıklayarak kayıt olmanız gerekiyor. Ücretsiz kullanımda sunumları sadece online olarak kullanabilirsiniz. İndirmeye erişim vermiyor.

İngilizce akıllı tahta sunumlarını ücretli olarak kullanmak isterseniz yine buraya tıklayarak kayıt olmanız gerekiyor. Ücretli özellik için yıllık 150 TL ödemeniz gerekiyor. Tüm sunumlara online olarak erişebilir ya da indirebilirsiniz.

Gelelim indirme linklerini paylaşmaya. Şimdi hemen bu cümlelerin altına ingilizce sunumlarına ulaşmanız için bağlantılar bırakacağım. Tek yapmanız gereken tıklamak ve hangi sınıf hangi üniteyi indirmek isterseniz ilgili yazıya gitmek olacak. Bu arada ingilizce akıllı tahta sunumları Ezel ballı hocamın içeriğinde ilkokul-ortaokul ve lise akıllı tahta sunumları olarak geçiyor.



💚 Ezel Ballı ve Cengiz Çakır Hocalarım İngilizce Akıllı Tahta Sunumları 


Yukarıdaki Bağlantıda İndirmeden Kullanmak İçin Hazır Olan Akıllı Tahta Sunumları

8.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

7.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

6.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

5.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

4.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

3.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

2.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

1.Sınıf İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

Lise İngilizce Akıllı Tahta Sunumları


9.Sınıf Lise 1 İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

10.Sınıf Lise 2 İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

11.Sınıf Lise 3 İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

12.Sınıf Lise 4 İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

💜 Demet Hocam İngilizce Akıllı Tahta Sunumları

 

Sadece Akıllı Tahta Sunumları Yeterli mi?

Aslında bu soruya karar verecek olan sizlersiniz. Ancak öğrencilere sorsak daha fazlasını isterler, eğlence varsa her zaman zirveyi görmek isterler ve asla sıkılmazlar.

 


Her Facebook gruplarında paylaştığım gibi böyle mükemmel bir akşam yemeği gibi sunumların üzerine tatlı niyetine Jeopardy Oyunlarını oynatmazsanız çok şey kaybedebiliriz. Özellikle sınıf içi rekabeti artırmak ve kelime öğrenimi kalıcılığı için şiddetle tavsiye ederim. 2.Sınıf Jeopardy oyunlarından tutun 8.sınıf Jeopardy oyunlarına kadar her ünite için özenle hazırlıyorum. Tabi hepsine bir anda yetişmek zor. Yavaş yavaş hepsi sırayla olacak. Çok lafı uzatmaya gerek yok aslında incelemek isterseniz diye şöyle bağlantıları bırakayım. 

LGS Jeopardy Oyunları

Ortaokul Jeopardy Oyunları

Sizlerin de ingilizce derslerinde kullandığı yardımcı materyaller için yorumlarınızı bekliyorum. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar