Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Renderforest Uygulaması Nasıl Kullanılır? | Video - Sunum - Tanıtım Hazırlama Aracı Web2.0

 

Tekrardan merhaba sevgili arkadaşlarım , bugünkü bahsedeceğim web 2 aracı renderforest uygulaması.  Eğer sizler de birbirinden mükemmel video kolaj çalışmaları yapmak isterseniz kullanacağınız uygulama işte tam burada.

 

Renderforest Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Renderforest uygulaması etwinning projesinde aktif olan arkadaşlarımız için videoları bir araya getirme uygulamasıdır. Hazır şablonlar üzerinden düzenlemeler yaparak harika bir video ürünü çıkarabilirsiniz. Bu web 2 aracı sizlere online video animasyon Logo ve web site düzenleme imkanı sağlıyor. Ayrıca tüm bu özelliklerden ücretsiz olarak fayda görüyorsunuz.

Video düzenlemek isteyenler için zaten uygulama içerisinde onlarca hazır şablon mevcut ve siz bu hazır şablonlar üzerinden düzenleme yapabilirsiniz.  Eğer hazır şablonlar da memnun kalmazsanız yine kendi istediğiniz düzenlemeleri online olarak çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Renderforest sadece bir video uygulaması değildir Ayrıca binlerce çeşit de bulunan hazır logo şablonları üzerinde kendi logolarınızı hazırlayabilirsiniz.

Özellikle etwinning proje sahipleri projeleri için tanıtım hazırlamayı yaparken renderforest web2 aracını tercih ediyorlar. Alternatif olarak birden fazla video düzenleme aracı mevcut ancak renderforest arayüzünün hem basit kullanımı hem de çok çeşitli şekilde şablon imkanı vermesi bizim bu uygulamayı tercih etmemizin başlıca sebeplerinden birkaçı.

Video düzenleme işlerini çok bir basit bir şekilde halletmek isteyen değerli takipçilerimiz sizler için bir video hazırladım ve bu videoda renderforest uygulamasını tüm ayrıntılarıyla  anlattım ve dışarıya aktarma işlemlerini özet olarak gösterdim Sizlerde videoyu izleyerek eş zamanlı işlemleri uygulayabilir ve çok kısa bir süre içerisinde sunum ve video tasarlayabilirsiniz. RenderForest ücretsiz bir uygulamadır ancak videoları dışarıya aktarırken 360 Pixel kalitesinde izin veriyor daha kaliteli aktarımlar için sizden ücret talep ediyor Ancak bu özellikleri bile fazlasıyla yeterlidir.

 Daha net anlatım için videoyu izlemenizi mutlaka tavsiye ediyorum görüşmek üzer.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar