Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bitmoji Uygulaması Nasıl Kullanılır? | Online Avatar Oluşturma Web2.0

 Eminim en az bir kez sosyal medyada mutlaka karşınıza çıkmış olan bitmoji uygulamasından bahsedeceğim bugün .Bu uygulama Avatar oluşturma kavramının uzmanlaşmış ve sosyal medya platformlarında önde gelen tek uygulaması.


Bitmoji ile avatar oluşturma


 

 Bitmoji uygulaması sayesinde istediğimiz şekilde Avatar oluşturabiliriz.Genelde uygulamayı kullanan kullanıcılar kendilerine benzeyen bir Avatar oluşturma derdine düşüyorlar. Bunlardan biri de elbette ki benim.Bir kişinin kendi yüzünü veya fiziğini çizgi film haline getirip bunu her türlü etkinlikte kullanabilmesi gerçekten çok ama çok eğlenceli.Kendi oluşturduğunuz  avatarı yine farklı uygulamalarda konuşturabiliyorum yine eklediğim birçok tema şablon ile avatarımı farklı ortamlara ekleye biliyorum.


Uygulama sayesinde avatarımızı bir bahçeden veya bir parti ortamına ya da bir okul ortamına, siz nereye isterseniz oraya ekleyebiliyorsunuz ve bunların hepsi tamamen ücretsiz. Diğer bir güzel tarafı da siz bu avatarları istediğiniz cinsiyet değişikliğine getirebiliyorsunuz ya da isterseniz farklı türlerde Avatar oluşturabiliyorsunuz. İnsan olması şart değil. Hangi uygulamada kullanacaksınız o uygulamaya uyumlu hale getirebiliyorsunuz.



eTwinng Doğru Logo

eTwinning Doğru Logosu Ve Doğru Yazılış Şekli


Sizlere eTwinning projelerinde gerçekten önemli bir yere sahip noktadan bahsetmek isterim.  Çoğu proje ekipleri ürünlerinde yanlış eTwinning logosu kullanıyorlar. Aynı zamanda eTwinning ulusal destek servisinden de eTwinning kelimesinin doğru yazılışı hakkında birçok uyarı gelmektedir. 


Sizlere bu konuda net bir şekilde cevap vermek ve projelerinizde doğru Logo ve doğru yazılış şeklini kullanmanız için yazdığım yazıyı buraya bırakıyorum.


 💥 eTwinning Doğru Logosu ve Doğru Yazım Şekli

 Bu uygulamayı indirebilmeniz için Play Store uygulamasına veya Apple Store uygulamasına giriş yapabiliyorsunuz ve ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz.  Ben YouTube kanalıma yüklediğim bu video sayesinde öğrencilerime öğretmenlere ve velilere yardımcı olmaya çalıştım. Adım adım anlattım yapmanız gerekenlerden bahsettim ve avatarınızı oluşturmayı kaydetmeyi öğrettim.  Böylelikle etwinning projelerinde Avatar oluşturma programı olan Pitbull uygulamasını kullarım aşamaları ile anlatıp tüm kullanıcılara kolaylık sağlamak istedim Sizler de alttaki bu video izleyerek rahat bir şekilde bitmoji uygulaması üzerinden Avatar oluşturabilirsiniz. Güle güle kullanın görüşmek üzere. 


 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar