Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Online Takvim Oluşturma | Canva İle Takvim Hazırlama

Merhaba değerli arkadaşlarım bugünkü yazımda sizlere web2 araçlarından takvim oluşturma adımlarından bahsedeceğim. Sizler de hiç zorlanmadan aracı üzerinden takvim hazırlayacaksınız.

Canva İle Takvim Hazırlama

Son zamanlarda takvim hazırlama ve bunları paylaşma gönderileri çok artmaya başladı. Nasıl hazırlayabiliriz diye de çok sorular geldi. Ben de bu yazımı ve videomu sizler için hazırladım. Hiç zorlanmadan uygulayabilir ve rahatça takvim oluşturabilirsiniz.

Etwinning projelerinde ortak ürün aşamasında gerçekten takvim uygulamaları bize rahatlık sağlıyor , sizlerde proje ekibinizle ve ortaklarımızla ortak bir ürün hazırlamak ve bu tercihinizi takvim üzerinden uygulama isterseniz Canva üzerinden takvim hazırlayarak çok rahat bir şekilde projenize sunabilirsiniz.

Canva uygulaması için daha önceki yazımda ya da YouTube kanalımda afiş ve logo hazırlama üzerine içeriğimi inceleyebilirsiniz. Yeni yıla girmek üzereyken oluşturacağımız bu takvimler projemize çok renk katacak. uygulamaları web site üzerinden de bulabilirsiniz.

  • Eğer etwinning projelerimiz için sizler de Logo ve afiş hazırlamak istiyorsanız bu uygulamayı inceleyebilirsiniz. (CANVA)
  • Her öğrencinin bir karakteri olsun bir Avatar olsun diye diyorsanız bitmoji uygulamasını mutlaka inceleyin. (Bitmoji)
  • Öğrencilerin herhangi bir avatarı veya resmi konuşturursun isterseniz mutlaka chatterpix uygulamasını inceleyin. (Chatterpix)
  • Renderforest uygulaması ile videolar hazırlayıp düzenleyip bunları dışa aktarmak isterseniz de bu yazımızı inceleyebilirsiniz. (Renderforest)


Ayrıca istediğiniz wep2 aracını sitemiz üzerinden atabilir veya öğretmen çocuk YouTube kanalında arama yaparak istediğiniz videonun rehberini bulabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar