Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

StoryJumper Kullanımı | StoryJumper İle Online Kitap Oluşturma

Uzun süredir beklenen storyjumper sanal kitap oluşturma uygulamasının tanıtımını hazırladım. Şimdi hep birlikte stopjumper kullanımını öğreneceğiz ve projelerimiz için storyjumper ile online kitap oluşturacağız.



StoryJumper İle Online Kitap Oluşturma


StoryJumper Nedir? StoryJumper Üye Girişi


Story jumper uygulaması var olan eTwinning projelerinde görev alan ekiplerin, projelerindeki ürünlerin tanıtımlarını yapmak, projenin amacını görsel, sesli ve yazı ile anlatmak için eTwinning işbirlikçi ürün kapsamında kullandığı online sanal kitap oluşturma uygulamasıdır.


En Çok Kullanılan Web2 Araçları


Genellikle ziyaretçiler bu uygulamaya online kitap oluşturma web2 araçları taramasından sonra ulaşıyor. Bende sizler için hem storyjumper kullanımı hakkında bilgi vermek hem de birlikte eş zamanlı online kitap oluşturmak için videomu paylaşmak için bu yazıyı hazırladım.



Paylaştığım tüm eTwinning Web2 Araçları videolarım için sizleri youtube kanalıma davet ediyorum. İstediğiniz videonun tanıtımlarını inceleyebilirsiniz.




eTwinning Ortak Ürün Hazırlama


Genellikle eTwinning projelerinde aranan kriterler arasında proje ekipleri yürüttükleri projelerde ortak ürün hazırlamışlar mı? oluyor. eTwinnin sertifikası kazanmak gün geçtikçe zorlaşıyor ancak sağlıklı bir işbirliği sonunda kazanmak basitleşiyor.


eTwinning Sertifika Kazanmak İçin Gerekenler



StoryJumper Üye Girişi: Basit ara yüzü ile üye girişi yapmak çok daha kolay. Zaten aşağıdaki tanıtım videomda ayrıntılı olarak gösterdim. Sağ üstte bulunan "sign up" butonuna tıklayıp, "google gmail" hesabınızla giriş yaparak 10 saniyede üyelik girişi tamamlanıyor.



storyjumper üye girişi



Özellikle eTwinning projelerinizde öğrencileriniz ile ortak ürün çıkarmak isteyenler için birebir web2 aracı olup, çok basit kullanımı var. Biz genellikle ay sonlarında yapmış olduğumuz ürünlerimizi sergilemek adına öğretmenlerimiz ile hazırlıyoruz.



Şimdi hep birlikte "StoryJumper Kullanımını" göreceğiz. Hepinize iyi seyirler.



Yorum Gönder

0 Yorumlar