Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

eTwinning Resmi Logosu İndir | eTwinning Doğru Yazılışı

Büyük bir heyecanla eTwinning projenize başladınız ancak çalışmalarınızda  eTwinning resmi logosunu kullanmadınız ya da “eTwinning” yazımını yanlış yaptınız.  Hadi gelin bu durumu düzeltelim. Etwinning logosunu indirelim.


eTwinning Resmi Logosu İndir | eTwinning Nasıl Yazılmalı?





Bu yazımızda neler var?


👉eTwinning Nedir?
👉eTwinning Projelerinde Sık Kullanılan Web2.0 Araçları
👉eTwinning Resmi Logosu
👉“eTwinning” Nasıl Yazılır?


eTwinning Nedir?



Son zamanlarda çokça karşılaştığımız  eTwinning nedir? Aslında bu sorunun cevabını çok net biliyorsunuz fakat terim olarak bir yardımcı olmak için bu yazıyı size yazıyorum. eTwinning Avrupa eğitim kurumlarında işbirliğini artırmaya yönelik yapılan çalışmalar diyebiliriz. 



Ancak eğitiminin yapabilmek için bazı kurallarımız ve net kriterlerimiz var. Bir eTwinning projesine başlamadan önce ya da var olan bir projeye katılmadan önce mutlaka bu yazımı inceleyin.



eTwinning Nedir? eTwinning Proje Yazma Süreci ve Tüm Sorular




eTwinning Projelerinde Sık Kullanılan Web2.0 Araçları



Biliyorsunuz ki eTwinning en büyük amaçlarından biri katılımcılara teknoloji öğretmek ve teknolojinin faydalı alanlarından yararlanmak. eTwinning projelerindeki teknoloji işbirliğini artırmada en büyük yardımcılarımız elbetteki web2 araçları.



Bu yazımı mutlaka okuyun ve eTwinning projelerinde en çok kullanılan web2 araçlarını sizler de görün.




eTwinning Projelerinde Sık Kullanılan Web2 Araçları





eTwinning Projelerinde Kullanılması Gereken Etwinning Resmi Logosu ve Doğru Logo



Çoğumuz eTwinning projelerinde uzun bir yolculuğa çıkmış bulunmakta kullandığımız eTwinning resmi sitesinde de bu konuya önemle vurgu yapılmaktadır.  Ben de değerli öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin sonradan zorluk çekmemesi adına eTwinning projelerinde kullanmanız gereken doğru logoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.



 eTwinning resmi logosunu indirmek için aşağıdaki resimlere sağ tıklayıp resmi Farklı kaydet butonuna tıklayıp doğru  logosunu indirebilirsiniz.


eTwinning Resmi Logo


eTwinning Resmi Logo



eTwinning Yatay Logo


eTwinning Yatay Logo




eTwinning Kelimesinin Doğru Yazılışı?



Bir diğer önemli kriterlerinden biri de "eTwinning" kelimesinin doğru yazılımı. Yine projelerimizde sonradan fark ettiğimiz hatalardan biri olan eTwinning kelimesinin yazılışı için sizlere bu yazımda ek not çıkarttım.



eTwinning Doğru Yazılışı

✅ eTwinning 


eTwinning Yanlış Yazılışları

❌ E-TWİNNİNG

❌ e-twinning

❌ etivining

❌ etwinning

Yorum Gönder

0 Yorumlar