Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Quizizz Nedir? Quizizz Nasıl Kullanılır? Online Sınav Hazırlama

Teknolojinin her eve girmesiyle birlikte, online kullanılan araçlardan popüler hale gelen "Quizizz" online sınav hazırlama uygulamasının ne olduğuna ve Quizizz nasıl kullanılır? sorularına cevap veriyoruz.



Quizizz Nedir? Quizizz Nasıl Kullanılır? Online Sınav Hazırlama



Quizizz Nedir?

Öncelikle yazıma "Quizizz" uygulamasının ne olduğundan bahsetmekle başlamak istiyorum. Quizizz önceden hazırlamış olduğunuz soruları websitesi üzerinden giriş yaparak online olarak sınav hazırlayıp yine sonuçları online olarak değerlendirebileceğiniz bir web2 aracıdır.


Quizizz online sınav hazırlama uygulaması sayesinde çok rahat bir şekilde veri girişi yaparak;


"çoktan seçmeli online sınavlar"

"onay kutulu online sorular", 

"online boşluk doldurma sınavları"

"online grafik hazırlama"

"online açık uçlu soru hazırlama"

"online ders hazırlama (online slayt)"


işlemlerini öğrencileriniz ya da kişisel ihtiyaçlarınız için çok basit bir şekilde hazırlayabilir ve herkese açık olarak paylaşabilirsiniz. 


Zaten sizler için hazırladığım Youtube öğretmençocuk kanalımdaki "Quzizz Kullanımına dair" video üzerinde basit bir düzeyde anlattım. Sayfanın en alt kısmından izleyebilirsiniz.


Quziziz Nasıl Kullanılır? Online Sınav Hazırlama


Seveceğiniz Harika Uygulamalar

Daha önce site içerisinde paylaştığım, bir çok alanda işinize yarayacak çok fazla uygulama tanıtım yazılarım ve videolarım sizleri bekliyor. İstediğiniz Web2.0 aracını kullanabilir ve çok severek eğitici içerikler oluşturabilirsiniz.


Online Logo Hazırlama




Online Avatar Oluşturma




Tüm Web2.0 Araçları...



eTwinning Web2 Araçları



Umarım üstteki yazılarımı faydalı bulmuşsunuzdur. Şimdi de gelelim "Quizizz Nedir? , Nasıl Kullanılır?" sorularının cevabına. Ancak bu kez sizler için video çektim ve rahat bir şekilde işlemleri takip ederek sizlerde online olarak test hazırlayabilir, online denemeler hazırlayabilir ve anlık sonuçlar elde edebilirsiniz.



Quizizz Kullanımı Videosu


Yorum Gönder

0 Yorumlar