Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Twinspace Öğrenci Girişi | eTwinning TwinSpace Öğrenci Ekleme

Tekrardan Herkese merhabalar  etwinning yardımcı rehber yazımızda yine beraberiz.  bu yazımda etwinning öğrenci ekleme ve twinspace öğrenci girişini uygulama adımlarından bahsedeceğim.


eTwinning TwinSpace Öğrenci Ekleme | Etwinning Öğrenci Girişi












Biliyorsunuz ki  etwinning projeleri son zamanlar daha popüler hale gelmeye başladı ve özellikle ülkemizde çok hızlı bir şekilde rağbet görmeye devam ediyor. Bir adımla başlayan bu yolculuk çok hızlı  koşulara dönüşüyor ve bizler de  etwinning’e yeni katılan öğretmen veya öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben de yeniyim aslında ve etwinning projelerinde öğrenmiş oldukları mı sizlere böyle aktararak  etwinning proje yürütme sürecini kolaylaştırmaya çalışıyorum.




eTwinning Nedir?



Eğer Sizler de etwinning de gerçekten  yeni iseniz ve hiçbir konu hakkında bilginiz yoksa sizleri daha aydınlatıcı yönde ilerletmek amacına yazmış olduğum  "eTwinning nedir?" konu başlıklı yazıma davet ediyorum  kısacık zamanınızı ayırarak bunu okuyarak başlamanız size fayda sağlayacaktır.



👉 eTwinning Nedir? / Tüm Sorular



Web2 Araçları


Yine sizler için web sitemde hazırladım web2 araçları bölümü mevcut. Bu bölümde sizler istediğiniz web2 araçlarının nasıl kullanıldığını veya nasıl paylaşım sağlandığını videolarla ve görsellerle destekli olarak inceleyebilirsiniz ve projelerinizde kullanabilirsiniz.



👉 eTwinning Web2 Araçları



eTwinning Öğrenci Ekleme


eTwinning temel ilkesi biliyorsunuz işbirlikçi çalışma ve çalışmaları gerçekleştirirken bizim en büyük işbirlikçimiz tabii ki öğrenciler. Biz

öğrencilerle çalışırken onların da aktif olmasını istiyoruz eTwinning ya da Twinspace öğrenci ekleme bölümünden bu işlemleri gerçekleştirip yaptığımız çalışmalarda forumlarda ve webinarlarda öğrencilerimizin de aktif olmasını sağlayabiliyoruz. Uzun süredir gelen bir soruydu Aslında hocam etwinning veya twinspacede öğrencileri nasıl ekleyebilirim gibi sorular geliyordu.


Ben de sizler için çok basit ve ayrıntılı net bir şekilde anlattım bir video hazırladım çok rahat bir şekilde siz derdi video izleyerek halledebilirsiniz.



Ben hiç lafı uzatmayayım sizi aşağıdaki videomla baş başa bırakayım. İsterseniz diğer tüm etwinning videlarım  için YouTube kanalımı da ziyaret edebilirsiniz takip ederseniz de ben sevinirim.




Umarım videomu beğenirsiniz diğer yazımızda görüşmek üzere.



Yorum Gönder

0 Yorumlar