Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

eTwinning Emaze Web2.0 Nasıl Kullanılır? | Emaze ile E-Sergi Online Sergi Oluşturma

 

Etwinning web2 araçlarındaki yeni yazımızın başlığı “Emaze” ile online sergi oluşturmak isteyenler için…


Emaze ile E-Sergi Oluşturma


eTwinning projelerini yazarken tüm ekip farklı Ürünler ortaya çıkarmaya çalışıyor.  Elbette bunu gerçekleştirirken en büyük yardımcımız yine kullanımı basit olan web2 araçları oluyor.  Etwinning dünyasında şu sıralar binlerce proje yürütülüyor ve binlercesi yürütülmek için bekliyor. Doğal olarak ortaya çıkan ürünlerde bir sınırlama geliyor ve bu sınırları aşmak isteyen etwinning proje sahipleri farklı Web2 araçlarına yönelmeye başladı.


Emaze Ne İşe Yarar?


Emaze web 2 aracı sizlere otomatik olarak harika sunumlar hazırlamanızı ve paylaşmanızı sağlıyor.   yüzlerce hazır tema içerisinden seçimleriniz yaparak sizlerde online sergi oluşturabiliyorsunuz, birbirinden zengin içeriklerle var olan temalar içinden birini seçiyorsunuz ve etwinning projenize uygun bir sergi oluşturmak isterseniz gereken çalışmaları yapıyorsunuz.


Etwinning Projenizde Mutlaka Olması Gereken Web2.0 Araçları


Bir eğitim projesine başlarken Öncelikle web2 araçlarında ön bilgi almak her zaman bize yardımcı olur.  Ben de projelere yeni başlayan öğretmen arkadaşlarımız için web2 araçlarından bir derleme yaptım ve bir projede en çok kullanılan web2 araçlarının tanıtımını yapmaya başladım.


Etwinning projelerinde sık sık kullanılan web 2 araçları yazın okumak isterseniz ve tüm web2.0 araçların nasıl kullanıldığını dair anlatımları görmek isterseniz hemen alttaki yazıya tıklayarak yan sekmede açabilirsiniz.


Projelerde Kullanılan Web2.0 Araçları



eTwinning Hakkında Aklınıza Takılan Sorular

Sizler içinde eTwinning hakkında sık sorulanlar bölümü açtım ve tüm ziyaretçilerimizle büyütmeye devam ediyoruz. Aklınıza takılan sorulara cevap bulmak ya da katkıda bulunmak için alttaki yazıya tıklayabilir ve sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.


eTwinning Nedir? Tüm Sorular ve Proje Süreci



Hazırlamış olduğum tüm Web2.0 Araçları Eğitim Videolarım ve Etwinning Rehber Videolarım İçin Sizleri Youtube Kanalıma Davet Ediyorum.



Yorum Gönder

0 Yorumlar