Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Thinglink Nasıl Kullanılır? | Etkileşimli Resim ve Videolar Hazırlama

 

Yeni yazımla herkese merhabalar.  Bugünkü tanıtımını yapacağım Web 2 aracı "Thinglink" olacak.  Sizler de "Thinglink" uygulaması ile etkileşimli fotoğraflar ve videolar hazırlamak İsterseniz bu yazımı sonuna kadar okuyun ve en sonunda "Thinglink" kullanım videosunu Mutlaka izleyin. "Thinglink" nasıl kullanılır? sorusuna ve etkileşimli resim ve videolar hazırlama işlemlerine net bir şekilde cevap bulacaksınız.



Thinglink Kullanımı







Yapmış olduğum eTwinning projelerinde ekip arkadaşlarımla ya da öğrencilerimle projemizin tanıtımını yapmak için araştırmalara girdik. ve eTwinning projelerinde işbirlikçi olarak kullanabileceğimiz harika bir web 2 aracı ile tanıştım.  İstediğim fotoğrafın veya resmin ya da videonun üstüne istediğim şekilde ikon ekleyebilirim ve bu ikonların üstüne ikon, bağlantı ya da metin yazıları, görseller hatta ses bile ekleyebilirim. 


Thinglink Nedir? Thinglink Kullanımı


 "Thinglink" uygulamasının kullanımından bahsetmek istersek madde halinde sıralayalım..


 💥fotoğraflara ve videolara ikon ekleyebilirim.

 💥 fotoğraflara ve videolara  bilgi metinleri ekleyebilirim

 💥fotoğraflara ve videolara ses ekleyebilirim

 💥etwinning proje tanıtımı için web2 araç olarak kullanabilirim.




eTwinng Doğru Logo




eTwinning Doğru Logosu Ve Doğru Yazılış Şekli


Sizlere eTwinning projelerinde gerçekten önemli bir yere sahip noktadan bahsetmek isterim.  Çoğu proje ekipleri ürünlerinde yanlış eTwinning logosu kullanıyorlar. Aynı zamanda eTwinning ulusal destek servisinden de eTwinning kelimesinin doğru yazılışı hakkında birçok uyarı gelmektedir. 


Sizlere bu konuda net bir şekilde cevap vermek ve projelerinizde doğru Logo ve doğru yazılış şeklini kullanmanız için yazdığım yazıyı buraya bırakıyorum.


 💥 eTwinning Doğru Logosu ve Doğru Yazım Şekli



En çok kullanılan Web2 Araçları


En Çok Kullanılan Web2 Araçları


Eminim sizlerde İyi sevindim projelerinizde şu anda okumakta olduğunuz Thinglink aracı gibi birçok web2 aracını merak ediyorsunuz. Zaten öğretmen çocuk youtube kanalımda ve öğretmen çocuk web sitemde eTwinning projeleri ve birçok faydalı web2 araçları tanıtımlarını yapmaktayım. Belki de ziyaretçilerimizin ve benim en çok sevdiğim yazı olarak sizlere hazırlamış olduğum öğretmenler tarafından ve etwinning proje ekipleri tarafından en çok kullanılan web2 araçları listesi yazım olabilir.  Sizleri bu yazımı incelemek ve birçok ve bir web2 aracını tanıtmak için aşağıya bıraktığım bağlantıya davet ediyorum.



 💥 En Sık Kullanılan Web2 Araçları

 Şimdi de sizlere özel thinking uygulaması ile etkileşimli görsel ve videolar hazırlamanız için paylaşmış olduğum YouTube videomu izlemeye geçebiliriz.  Tablet nasıl kullanılır başlıkla bu videomda sizlere görsellere ses Metin açıklamaları yine videoları aynı şekilde etkileşimli bilgiler materyaller ekleme nasıl olur açıklamasını yaptım hepinizi iyi seyirler diliyorum ve diğer tüm videolarım için YouTube kanalımı takip etmenizi öneriyorum. 





Yorum Gönder

0 Yorumlar