Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır? Twitter Blue Nedir?

 Bu içeriğimde Elon Musk'ın twitter'ı satın almasında sonra bir anda gündeme gelen twitter mavi tik ya da diğer yeni adıyla twitter blue abonelik sisteminden bahsedeceğim. İki tane soruya cevap bulacağız; twitter mavi tik nasıl alınır ve twitter blue aboneliği nedir? Ayrıca twitter blue türkiye fiyatları hakkında bilgi verdim.





Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır?

    Twitter mavi tik, hesapların doğrulanmış olduğunu gösteren bir onay rozetidir. Mavi tik genellikle kamu figürleri, ünlüler, markalar veya diğer resmi hesaplar tarafından kullanılır. Twitter, hesap doğrulama işlemini belirli kriterlere göre yapar ve tüm hesapların doğrulanması garanti edilmez. Ancak, hesap doğrulama işlemi yaparak, Twitter kullanıcılarına doğrulanmış bir hesap olduğunuzu gösterir ve hesabınızın güvenilirliğini arttırır.

    Twitter mavi tik almak için öncelikle profilinizi tamamlamanız gerekmektedir. Doğru ad, profil resmi ve kapak fotoğrafı, biyografi, web sitesi ve doğru bilgileri içeren bir profil oluşturmak, mavi tik başvurusunda önemli bir adımdır. Ayrıca, hesabınızın doğrulanmaya uygun olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir. Bu, kamu figürü veya marka olmanız gibi farklı kriterlere göre değişebilir. İlgili belgeler ve kanıtlar sunmanız gerekebilir.

    Başvuru süreci, Twitter'ın resmi doğrulama başvuru sayfasından yapılabilir. Başvurunuzda, neden doğrulanmak istediğinizi ve hangi kriterlere uyduğunuzu açıklayın. Başvuru işlemi birkaç hafta sürebilir. Başvurunuz kabul edilirse, mavi tik onay rozeti profil fotoğrafınızın yanında görünecektir. Başvurunuzun kabul edilmesi için, hesabınızın doğrulanmaya uygun olduğunu kanıtlamak önemlidir. Bunun için, hesabınızın takipçi sayısı, doğru bilgi içeren bir profil, hesabınızla ilgili haberler, profilinizi diğer sosyal medya hesaplarıyla bağlama ve benzeri kriterler göz önünde bulundurulur. Başvurunuzun kabul edilmesi tamamen Twitter'ın takdirine bağlıdır ve her başvuru kabul edilmeyebilir.

Sonuç olarak, Twitter mavi tik, hesap doğrulama işlemi sonucunda elde edilen bir onay rozetidir. Doğru ad, profil resmi ve kapak fotoğrafı, biyografi, web sitesi ve doğru bilgileri içeren bir profil oluşturmak ve hesabınızın doğrulanmaya uygun olduğunu kanıtlamak, mavi tik başvurusu için önemli adımlardır. Başvurunuzun kabul edilmesi tamamen Twitter'ın takdirine bağlıdır ve her başvuru kabul edilmeyebilir.


Twitter Blue Nedir?


Twitter'ın ücretli abonelik sistemi Blue, sonunda ülkemizde de kullanıma sunuldu. Twitter Blue'nun özellikleri arasında mavi tik almak, daha az reklam görmek ve daha uzun video izleme imkanı bulunuyor. ABD ve diğer ülkelerde iOS ve web sürümleri için kullanılabilen Twitter Blue, Android kullanıcılarına da daha önce sunulmuştu.

Dün akşam ise beklenmedik bir şekilde Twitter Blue aboneliği ülkemizde de kullanıma açıldı. Ancak, Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı oldukça yüksek ve birçok kullanıcının ceplerini yakıyor. Bazı kullanıcılar sadece mavi tik almak için bile bu ücreti ödemeye değer bulurken, diğerleri fiyatın gereksiz yere yüksek olduğunu düşünüyor.


Twitter Blue Türkiye Ücreti Ne Kadar?


İşte Twitter Blue'un Türkiye fiyatları:

Web: Aylık 150 TL veya yıllık 1.569 TL (Aylık 130,83 TL)

iOS: Aylık 209 TL veya yıllık 2.199 TL (Aylık 183,25 TL)

Android: Aylık 209 TL veya yıllık 2.199 TL (Aylık 183,25 TL)

Yorum Gönder

0 Yorumlar