Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

İdareci Ve Öğretmenler Ara Tatilde Ek Ders Alacak Mı? İdari İzinde Ek Ders Kesilir Mi?

Kasım ara tatilinde öğretmenler idari izinli sayılacak haberinden sonra internet üzerinde en çok araştırılan sorulardan biri de idari izinde ek ders alınır mı öğretmenler ara tatil seminer döneminde almış oldukları ek dersi alabilecekler mi idari izinli sayılacak öğretmenler ara tatilde ek ders alacak mı gibi sorular soruldu ve ben de sizler için bu soruya cevap yazacağım.


İdareci Ve Öğretmenler Ara Tatilde Ek Ders Alacak Mı? İdari İzinde Ek Ders Kesilir Mi?



İdareci Ve Öğretmenler Ara Tatilde Ek Ders Alacak Mı?


Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz ki Kasım ara tatili için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer basın açıklaması yaptı ve ara tatil Kasım mesleki gelişim seminerleri uzaktan eğitim ile olacak dedi ve bu açıklama üzerine bizlerde araştırmamız yaptık ve Ara tatilde idareciler ve öğretmenler ek ders alacak mı sorusuna cevap bulduk.


2021-2022 eğitim öğretim yılı için ilk ara tatil Kasım ayında olacaktı ve bir hafta sürecek olan Kasım ara tatili 15 Kasım'da başlayıp 19 Kasım'da son bulacaktı. Bu süreçte öğretmenlerde öğrenciler gibi okula gelmeyecek ve alması gereken Seminerler ise uzaktan olacak bu seminerlerin ek ders ödemesi de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama üzerine ödenmeyecek çünkü öğretmenler idari izinli sayılacak, ödenirse ve ödenmişse de bu ücretler geri alınacak dedi.



İdari İzinde Ek Ders Kesilir Mi?


Seminerler 15 Kasım'da başlayıp 19 Kasım'da son bulacaktı. Bu süreçte öğretmenlerde öğrenciler gibi okula gelmeyecek ve alması gereken Seminerler ise uzaktan olacak bu seminerlerin ek ders ödemesi de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama üzerine ödenmeyecek Çünkü öğretmenler idari izinli sayılacak ödenirse ücretler geri alınacak dedi.





Yorum Gönder

0 Yorumlar