Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BookCreator Nasıl Kullanılır? | Online Kitap ve Sanal Kitap Oluşturma

 

BookCreator Nasıl Kullanılır? | Online Kitap ve Sanal Kitap Oluşturma


Web2 araçlarında mükemmel bir yazı ile yine karşınızdayım arkadaşlar, bugünkü web 2 aracı tanıtımında anlatacağım uygulama Bookcreator yani online kitap oluşturma uygulaması.

Bu yazım sayesinde sizlerde etwinning projeleriniz için rahatça e-kitap yani ondan kitap oluşturabileceksiniz ve proje ekibinizle birlikte ortak ürün çıkarmak da işinizi kolaylaştıracaksınız.  Uygulama içi kullanımı gayet basit olan Book-Creator uygulamasında ayrıca kitap oluşturup paylaşmakta ücretsiz.

Etwinning projelerinde en çok aranan uygulamalardan biri ortak ürün çıkarmak.Bunun için ekip çalışanları elinden geldiğince etwinning projelerinde ortak ürün çıkarmaya çalışıyorlar ve bunun için birçok yol arıyorlar.  Bu konuda bize en büyük yardımcısı olan ürünlerden biri de e-kitap oluşturmak. Böylece online kitabımız oluşturup ortak ürün diye eğitiminin projelerimizde sergileyebilirsiniz.  Özellikle bir ay boyunca ekip çalışanlarının yaptığı tüm çalışmalara tek bir ürün içerisinde birleştirme anlamında çok büyük fayda sağlıyor. 

Öğretmen çocuk YouTube kanalımda sizler için Online kitap oluşturma uygulaması bu kritere çok basit düzeyde anlattım.  Nasıl online kitap oluşturulur e Kitap nasıl hazırlanır el kitabı nasıl paylaşabiliriz ve projemize ekleyebiliriz bunlarla ilgili anlatımın en altta bulunan YouTube videom da mevcut Sizlerde videoyu izleyerek gereken adımları uygulayarak çok rahat bir şekilde online bir kitap oluşturabilecek siniz.

Biz etwinning uygulamasında kullanmış olduğumuz e-kitap uygulamasını aylık olarak yaptığımız çalışmalara tek bir ürünle toplamak amacıyla kullanıyoruz.  Böylece tüm ekip çalışanları birbirlerinin neler yaptığını tek bir ürün içerisinde görebiliyorlar.

Hadi şimdi e-kitap uygulaması nasıl kullanılır adlı YouTube'daki videomu izleyerek gereken adımları uygulayın ve projeniz için online kitabınızı oluşturun.

Sitede bulunan ve videolarını çektiğim diğer web2 araçlarında görmek isterseniz bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Diğer yazımda paylaştığım ve web2 araçları isimleri Canva, bitmoji , chatterpix renderforest , Google forms canva takvim oluşturma ve daha birçok uygulama.  Herhangi bir sorunuz olursa yorum yapmaktan çekinmeyin anında cevaplayacağım görüşmek üzere



Yorum Gönder

0 Yorumlar