Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5.SINIF İNGİLİZCE FLASHCARDS

 İngilizcenin rengarenk dünyasına bir güzellikte benden olsun dedim. Tüm sınıflar için elbette yapacağım çünkü aklınıza ilk gelen soru bu olmuştur. Her ünite için gerekli olan tüm konularda ingilizce flashcards, ingilizce worksheets ve ingilizce yazılı sorularını tek bir sayfa içinde bulabileceksiniz. İstediğiniz dosyayı tek tıkla inceleyebilir ve anında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Çalışmaları genel olarak word uygulaması üzerinden ve liveworksheets sitesi üzerinden kendi hazırladığım pdf ve word dosyaları üzerinden hazırladım ve sizlere sunuyorum. Yaptığım çalışmaları kendime saklamak yerine sizlere açıyorum ve tüm türkiyede sınıfları rengarenk yapıyoruz. Sizlerinde katkısıyla çocuklarımız ingilizceyi hem sevecek hem de öğrenecek. 

5.Sınıf İngilizce Flashcards

JEOPARDY OYUNU

Ayrıca yapacağınız tüm yorumlar ciddiyetle okunacak, tavsiyeleriniz önemle dikkate alınacaktır. Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin. Ayrıca site üzerinden Jeopardy oyunlarına da sahip olacaksınız. Artık tek tek her sınıf için google üzerinde kafa yormak yok. Tüm sınıflar için ve tüm üniteler için tek tek sitemizde bulabilecek ve ücretsiz olarak adınında Jeopardy oyunlarını indireceksiniz.

Ortaokul Jeopardy Oyunları İçin...

İlkokul Jeopardy Oyunları İçin...

ÖĞRETMENÇOCUK İNSTAGRAM

Ayrıca çalışmalarımdan herkesten önce haber almak isterseniz ya da benimle sadece arkadaş olmak isterseniz sizleri renkli instagram sayfama davet ediyorum. Hazırladığım tüm içerikler ve ingilizce öğrenmek adına paylaştığım tüm tavsiyeler tek uygulama altında sizlerle olacak.

ÖğretmenÇocuk İnstagram Hesabı İçin...

İNGİLİZCE YAZILI SORULARI

ÖğretmenÇocuk sitesi üzerinde ayrıca tüm sınıflar için 1.dönem ve 2.dönem olarak ingilizce yazılı kağıtlarına ulaşabileceksiniz. Ayrıca düzenleme yapmak isteyenler için her çalışmayı "word" formatında ve anında çıktı almanız için "PDF" formatında site üzerinde bulabileceksiniz.

İngilizce Yazılı Soruları İçin....

 

5.SINIF WORKSHEET AND FLASHCARDS 

UNIT 1  - HELLO!

GREETINGS FLASHCARDS   "WORD" FORMAT        



GREETINGS FLASHCARDS   "PDF" FORMAT   

 




UNIT 1  - HELLO!

COUNTRIES AND FLAGS FLASHCARDS  
"WORD" FORMAT  


 

COUNTRIES AND FLAGS FLASHCARDS  
"PDF" FORMAT  

 


 



UNIT 1  - HELLO!

"CLASSES AND LESSONS" FLASHCARDS  
"WORD" FORMAT  


 

 

"CLASSES AND LESSONS" FLASHCARDS  
"PDF" FORMAT  


 



 


Yorum Gönder

0 Yorumlar