Taze Yayın

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bilgeceingilizce | Emek ve Eğlence

 Her zaman demiştim İngilizceyi renkli işlemek, günümüze uygun kullanmak ve gerçekten emek vermek o dersi her zaman verimli ve kalıcı hale getirir. İşte size bu noktada harika bir tavsiyede bulunmanın tam zamanı. Karşınızda Bilgeceingilizce.

Bilgeceingilizce

Kimdir bu Bilgeceingilizce?

Aslında hocamın kendisi ile tanışmak nasip olmadı ancak yaptığı çalışmaları materyalleri kullandıktan sonra sanki 40 yıllık arkadaşlık havasında hissediyorsunuz. 

Kendisi ile karşılaşmamız aslında yine teknoloji ve eğitimi bir arada bulundurma fırsatı sağlayan Instagram üzerinden oldu. Instagram hesabı olmayan neredeyse yok. Biliyorsunuz ki Öğretmen Çocuk olarak bende aktif olarak kullanmaya devam ediyorum ve bunu yaparken de işin ehlileri ile tanışmak da yüksek olasılık. Ve elbette yazımın kahramanı Bilgeceingilizce ile tanışmak böyle oldu. 

Kendileri ilkokul ingilizce sınıfları için renkli ve el emeği göz nuru çalışmalar hazırlayan bir eğitimcidir.  Sade bir eğitimci demek çok basit kaçabilir. İlkokul 2.sınıftan itibaren ülkemizde ingilizce eğitimi başlıyor ve gerçekten öğretmenlere ciddi anlamda bir alan yükü biniyor. Bu yükü azaltmakta mükemmel bir fırsatı sizlere sunmaktan gurur duyuyorum. Bu gururun elbette ki kendisi olan Bilgeceingilizce hocama da saygılar sunuyorum. Her ünite için ayrı ayrı el çizimi ingilizce materyaller, ingilizce worksheet çalışma kağıtları, ingilizce oyunlar ve daha birçok rengarenk kaynak. 


 

Hepsi tek bir çatı altında. Google arama motoruna Bilgeceingilizce yazarak tatlı mı tatlı bu harika siteye anında ulaşabilirsiniz. Ayrıca hazırlamış olduğu ve hazırlarken anılarını sizlerle paylaştığı Instagram hesabı üzerinden de takip edebilirsiniz. Yine Instagram üzerinde Bilgeceingilizce yazarak ulaşabilirsiniz.

Site içerisinde gezinmek gerçekten çok basit. Grade (Sınıf) kategorisi altında 2.Sınıf, 3.Sınıf ve 4.Sınıf seviyelerinden hangisini isterseniz seçerek gezinmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca çalışmaların hepsi ingilizce müfredat ile uyumlu. Özellikle çocukların derslerde ilgisini artırmış ve eğlenip öğrenmek adına ingilizce için harika bir site. Eminim siteyi gezdiniz ve sizler de aynı çalışmaları yapmak isterseniz tek yapmanız gereken Instagram üzerinden Bilgeceingilizce sayfasına yorum ya da özel DM yollayabilirsiniz.

Çoğu çalışmasına hayran kalmış biri olarak çok heveslendiğimi belirtmek isterim. Hatta kendisine hangi uygulamaları kullanıyorsunuz sorusunu yöneltmiştim ve verdiği cevap üzerine kendi çapımda çalışmalar yapmıştım.


 

Sizlerin de fikirlerinizi merak ediyorum. Yorum yaparak bizimle fikirlerinizi paylaşın lütfen.

Yorum Gönder

0 Yorumlar